Lysestager fra Stilling Design

Lysestager fra Stilling Design

2 lysestager fra Stilling DesignLysestager er med til at sætte prikken over i’et i enhver indretning. Lysestager er med til at bringe hyggen og fornemmelsen af varme og nærvær ind i stuen.

Jeg har til denne artikel udvalgt lysestager designet af den danske designer Paul Stilling. Alle er designet ud fra klassiske nordiske design traditioner.

Sammensæt dem som du vil, og skab din egen stil og stemning i hjemmet.

Du kan også tage et kig på ”Juledekorationer – inspiration og ideer”. Her kommer jeg med ideer til juledekorationer, hvor der bliver brugt lysestager.

Men nu til et kig på lysestagerne fra Stilling Design.

Original stagen – lysestager i stilrent design

Den flotte og stilrene lysestage kaldet ”Original stagen” fra Stilling Design kan være med til at skabe den perfekte stemning i hjemmet.

Udført i solidt rustfrit børstet stål udstråler Original stagen enkelthed og rene linjer, som vi kender det fra klassisk dansk design.

Original stagen som gulvlysestage

Lysestage til gulvI Original gulv stagen kan du både bruge traditionelle fyrfadslys, men du kan også vælge de stører bloklys, som også brænder længere. En rigtig flot gulvlysestage, som gør sig godt både med lys, men også uden.

Den fås i forskelige højder og kan sammensættes som det lige passer ind i din indretning. De høje modeller er henholdsvis 54 centimeter, 59 centimeter og 64 centimeter høje. De er super at stille på gulvet i en klynge sammen.

Egner sig rigtig godt som indflyttergave!

 

 

 

 

Bord lysestagen i Original stage serien

Lysestage til bordetLysestagerne fås også som bordmodel. Her er det, det samme lækre design som passer ind i både den moderne og den klassiske indretning. Her findes der 4 forskellige højder: 28 cm., 33 cm., 38 cm. og 43 cm.

Lysestagerne kan fint stå alene på bordet. Men de gør sig bestemt også godt i forbindelse med en bord dekoration.

Her vil jeg foreslå at lave en flad dekoration, liggende på bordet. Placer så lysestageren rundt omkring på bordet. På den måde får du de levende lys væk fra dekorationen og undgår brandfare. Du vil også opnå et elegant udtryk i din dekoration, da stearinlysene vil komme til sin ret og ikke flyde sammen med resten af din dekoration.

Bordmodellerne kan for eksempel også gå godt sammen med gulv modellen. Her forestiller jeg mig at man bruger bordmodellerne i en vindueskarm, og gulvmodellerne på gulvet umiddelbart ved siden af vinduet, hvis det er muligt.

Det er jo kun fantasien der sætter grænser.

Stage 2000

Lysestage med fyrfadslys Sort firkantet lysestageFlot sort firkantet lysestage til 4 stearinlys. Den kunne til forveksling ligne Kubus 4 stagen, men ved nærmere eftersyn er det ikke helt tilfældet.

Stage 2000 er lavet af gode kvalitets materialer. Overfladen er en flot struktureret sort pulverlakering som giver et råt elegant look.

Lysestagen kan både bruges til almindelig stearinlys samt til fyrfadslys.

Designet af selve lyseholderen, er gennemtænkt fra starten. Bruger du almindelige stearinlys, sætter du dem bare ned i den inderste holder. Derved får du et smukt udtryk – det ser ud som om lysene svæver inden i den store holder. Samtidig er dit bord som lysestagen står på beskytte imod dryppende stearin, da det vil dryppe ned i selve holderen.

Vælger du at bruge de små hyggelige fyrfadslys, hviler de på den lille holder inden i den store holder. Det er designet så de lige akkurat er skjult, og dermed ser man kun den smukke flamme.

En sort firkantet lysestage med mange funktioner – lige til at skabe din egen stil!

Modul stagen

Lysestage i moduler Modul lysestageMed Stilling modul lysestagen bygger du din lysestage så den passer ind i din indretning. Med et basis sæt får du mulighed for at tilpasse din lysestage til netop din indretning og anledning.

Stilling modul lysestage er dansk design helt ind til benet. Lysestagerne er funktionelle, stilrene og så er de fremstillet i rustfrit stål. Brug den som en del af bordpynten ved at lade den stå frit. Sæt den i vinduskarmen samlet i en trekant. Eller brug den som en minimalistisk adventskrans.

Sættet består af 3 bøjler samt 4 hoveder.

Med 3 bøjler og 4 hoveder – alle fremstillet af rustfrit stål – giver det dig muligheden for at designe din egen lysestager. Stilling modul lysestagerne er designet ved at lege med geometriske former. På den måde er Paul Stilling fremkommet med et innovativt og simpelt design, som kan tilpasse i de fleste hjem, og indretninger.

OBS! Billederne som viser forskellige måde at stille Stilling modul lysestagerne på er bygget af flere basis sæt, hvor der er koblet single bøjler og hoveder på. Bøjler og hoveder kan købes separat.

Mange flere designs fra Paul Stilling

Det er ikke kun lysestager Paul Stilling har designet. Det var blot nogle få af hans designs som jeg har valgt at vise dig her. Han har været i gang i mange år. Derfor er der også kommet mange fine og stilrene designs fra hans hånd i gennem tiderne. Hvis du gerne vil se flere af hans designs, så kan du kigge forbi på www.stillingdesign.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.