Dansk design når det er bedst – Eva Trio White Line gryder og pander

Dansk design når det er bedst – Eva Trio White Line gryder og pander

Står du og mangler nogle nye gryder og pander, så er Eva Trios serier et godt bud på kvalitets produkter, der er funktionelle, holdbare og smukke at kigge på

Eva Trio

Eva Trio har med tiden produceret et stort sortiment af de ekstremt elskede Eva Trio- og Eva Solo gryder (som dog er en anden linje med virksomhedens ikke mindre vidunderlige produkter).

Eva Trio gryder er designet i et stilrent, eksklusivt design, som emmer af den høje kvalitet, mærket er kendt for, og er derfor ikke kun funktionelle. Mange af gryderne er i årenes løb gået hen og blevet klassikere – ikke mindst på grund af det lækre danske design, som integrerer funktionalitet, enkelhed, kvalitet og elegance på én gang.

Gryderne er usædvanlige, og du finder ikke to ensartede gryder, men der er dog alligevel en vis sammenhæng mellem de forskellige linjer af Eva Trio gryder. Og det er nøjagtig de omtalte egenskaber. Gryderne er modstandsdygtige, og de er designet til at kunne anvendes til hverdagens madlavning – hver dag hele året rundt i flere år fremover.

Der findes tre forskellige Eva Trio gryde-serier, som du kan læse mere om her

Eva Trio DURA LINE gryderne, som gør det muligt at tilberede maden helt perfekt uden fedtstof på grund af bundens slip-let belægning, der nemlig sørger for, at maden ikke brænder på eller sidder fast i bunden. Gryderne er produceret af støbt aluminium, og det betyder, at varmen fordeles jævnt hen over hele gryden.

Eva Trio WHITE LINE gryderne er også fremstillet i støbt aluminium og er meget nemme at rengøre på grund af den keramiske belægning, som endvidere også sørger for en mere jævn fordeling af varmen i bunden.

Eva Trio MULTI gryderne er til forskel fra de andre gryder ikke fremstillet i aluminium, men er derimod lavet af rustfrit stål. Det specielle ved denne serie af gryder, er, at de alle er støbt i ét stykke, hvilket betyder, at de ikke kun er ekstremt pæne at se på, men også får en god, jævn fordeling af varmen i hele gryden.

– Eva Solo Gravity er den anden serie af gryder, som firmaet har produceret. De er kendetegnet ved og populære på grund af det specielle låg, som har en indbygget dampventil og en integreret si.

Eva Trio laver også en linje af pander, som er ligeså populære som gryderne på grund af den høje kvalitet, funktionalitet og elegante og eksklusive design.

Leave a Reply

Your email address will not be published.