Boxmadras til under 6.000 kr. – Anmeldelse

Boxmadras til under 6.000 kr. – Anmeldelse

sengeHer hjælper jeg dig med at finde en god og billig boxmadras.

Du kan finde mange billige boxmadrasser, men det er svært at finde en god madras til billige penge. Med så vigtigt et møbel som en seng, skal du efter min mening ikke gå på kompromis med kvaliteten. Nu tænker du sikkert at, pris og kvalitet tit hænger sammen. Det er kan være rigtigt.

Du kan faktisk spare penge ved at læse med her.

Prøv at tænk på hvor længe den seng du skal til at skifte ud har holdt. Lad os sige at den har holdt 5 år. Den kostede måske 5000 kroner. Det vil sige at den har kostet dig 1000 kroner om året. Det er rundt regnet 2,75 kroner pr. nat. Hvis nu levetiden forøges med bare 2 år. Så er du helt nede på under 2 kroner pr. nat.

Så vil du spare penge, og er du på udkig efter en god natte søvn? Så vil jeg helt klart anbefale at købe en boxmadras af god kvalitet – også selvom prisen måske er lidt højere end de billige madrasser.

Derfor har jeg, for at hjælpe dig, lavet en anmeldelser af 3 boxmadras modeller. Alle madrasser er 140×200 centimeter. Og alle kan købes for under 6000 kroner.

”Efter„ min mening er det i den billige ende af boxmadrasser, og for din egen skyld vil jeg fraråde dig til at købe billigere. Medmindre boxmadrassen skal bruges i et sommerhus, gæsteværelse eller ligendne, hvor man ikke skal ligge i den i længere perioder af gangen.

Alle madrasserne er fundet på webshoppen der hedder Bedre Nætter. Her er de specialister i alt inden for senge. De får rigtig gode anmeldelser på Trustpilot for deres service og for deres produkter. Her er et par uddrag:

…boxmadrassen er i flot kvalitet og kom til aftalt tid. – Gunnar Blond Erbs

Jeg købte seng i efteråret og var tilbage og købe dyner her til sommer, er fuldt tilfreds! – Jonas Parsberg Pedersen

Du kan besøge webshoppen på www.bedrenaetter.dk

Nå, ikke mere snak, lad os få kigget på de 3 udvalgt boxmadrasser.

Boxmadras Relax

Relax Boksmadras 140x200 fra Nordic

Relax boxmadrassen er den billigste af de 3 modeller. Umiddelbart ligner den en helt enkelt boxmadras med ben. Men hvad man ikke ser er det som er inden i.

Den består af et dobbeltfjedresystem som er bygget med Bonell fjedre som danner platform. Ovenpå er der lagt det man kalder u-zonede posefjedre. Alt sammen polsteret med 20 mm. polyetherskum. Det hele er lækkert overtrukket med bolster af sort stof. Med ben er den 46 cm (42cm uden topmadras) høj.

For at øge komforten bliver Relax boxmadrassen leveret med en Latex topmadras, som danner en jævn og åndbar overflade at ligge på.

Min vurdering

Her er en rigtig billig boxmadras uden så meget pjat. Den har en god kvalitet – stabil træramme på 8 centimeter, ben og meder er inkluderet i prisen og som en bonus bliver den leveret gratis.

En rigtig god seng til en rigtig god pris, som du helt vil blive glad for.

Relax 500 Boxmadras

Relax 500 Boxmadras 140x200 cm.

Her i mellemklassen under 6.000 kroner finder vi Relax 500 boxmadrassen. Som du sikkert kan se af navnet, så er den storebror til den billigere model Relax boxmadras.

Modellen her har de samme basis egenskaber som lillebroren, men her får du yderligere en 5-konfortzone. Nu tænker du nok hvad er en 5-konfortzone, ikke? Det skal jeg fortælle dig.

Med en 8 centimeter bred træramme, har boksmadrassen den samme solide opbygningen som ved den billigere Relax model. Men på 500 modellen er der tilføjet en platform med Bonell fjedre nederest. Ovenover er et lag af posefjedre. I forhold til klassiske fjedre, så reagere posefjedre individuelt på tryk når du ligger på dem. Det giver en bedre komfort. Og nu kommer vi til hvad en 5-konfortzone er.

Det som øger komforten, men som til gengæld gør sengen en smule dyrer, er at der er indbygget 5 synkrone zoner. Disse zoner gør at der er forskellige fastheder fordelt rundt på madrassen. Især hofte og skulder områderne har en anden fasthed end resten af madrassen. Det giver dig bedre støtte og komfort – også når du ligger på siden.

Boxmadras Classic

Classic boxsmadras 140x200 centimeterHer finder du luksus for under 6.000 kr!

Boxmadras Classic er den ideelle trekvart boxmadras til billige penge. Den her seng vil du helt sikkert blive glad for I mange år frem.

Med en solid træramme på 8 centimeter er sengen meget stabil. Den har 2 separate fjedrelag, hvilket de andre 2 madarsser her i anmeldelsen også har. Men brugen af andre fjedretyper gør Classic til noget særligt.

For at du får den bedste søvn og sovepositur, er der i bunden brugt Mini Bonell fjedre.  Det giver flere fjedre og dermed flere støttepunkter til din krop. Jo mere støtte din krop har når du sover, jo bedre søvn får du. Det øvereste lag fjedre er de såkaldte pocket fjedre. Pocket fjedre er fjedre der enkeltvis er syet eller svejset ind i en pose af nålefilt. Denne type fjedre er mere fleksibel end Bonell fjedren. Det giver en større komfort for din krop, da den ikke er så hård og fordi der er flere fjedre pr. m2.

For at beskytte din krop mod al den fjedre teknik, er det polstret med 2 centimeter tykt skum med vatplader.

Det hele er lækkert pakket ind i quiltet bolster (stof). Ved at quilte stoffet er det mere holdbart og slidstærkt.

På de 2 andre modelle her i guiden følger der topmadrasser med i prisen. Det gør der ikke i denne model. Derimod får du her en anden sammensætning af fjedre, som gør at du ikke behøver at bruge en topmadras for at få den gode komfort.

Men for at øge levetiden markant på din boxmadras, vil jeg råde til at bruge en topmadras. Den kan vaskes, den er ikke dyr at skifte ud, og du får mulighed for at regulere hårdheden på din seng forholdsvis billigt.

For at hjælpe dig lidt på vej, har jeg skrevet en guide som du kan læse på “Topmadras – Den Ultimative Guide“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.