Stelton – dansk design, på det internationale marked

Stelton – dansk design, på det internationale marked

The set fra Stelton

De fleste danskere kender til mærket Stelton. Det er dansk produceret interiører, som oftest er udført i rene lige linjer, enkle farver eller i rustfrit stål.

Netop det rustfrie stål er, hvor hele virksomheden Stelton startede. Allerede i 1960 blev virksomheden grundlagt af to soldaterkammerater, som havde en drøm om en handelsvirksomhed. Sammen med firmaet ”Dansk Rustfrit” lavet grundlæggerne af Stelton service i rustfrit stål, som hurtigt blev populært, og bedre kendt som Danish Modern på det internationale marked. Designet var unikt, men ikke enevældigt på marked, og firmaet bag Stelton begyndte at tænke i nye baner, hvor det originale, rustfrie stål stadig ville blive indkorporeret. Det lykkes for firmaet Stelton, og med et samarbejde med den danske, kendte arkitekt Arne Jacobsen fortsatte eventyret om Stelton, og deres positive udvikling.

Stelton er i dag, over 50 år efter deres grundlæggelse, stadig en stor del af det danske designmarked. Stelton står bag den klassiske termokande, som vi så i de fleste hjem i 1970’erne, men som stadig er meget populær i dag. Samtidigt er firmaet nytænkende, og læner sig ikke tilbage, når det gælder innovativt design og nyskabende interiører, som passer både til danske og internationale hjem.

Steltons mange designs

Når Stelton har eksisteret i over 50 år, er det fordi, de er dygtige til at tænke innovativt, og samtidig ikke er bange for fornyelse, men i stedet med fastholdelse i det design, som kendetegner netop Stelton. Sådan er netop serien Stelton Explore. Stelton har med denne serie tænkt innovativt, men samtidig beholdt deres kendetegn, nemlig det rustfrie stål som en gennemgående ingrediens i designet.

Hele serien fra Stelton er enkelt i sit udtryk, og derfor meget anvendeligt. Den indeholder ikke skrappe farver, men kun bløde cirkulere strukturere på samtlige designs. Serien er tidsløs, og vil helt sikkert falde i de flestes smag. Stelton Explore indeholder både en beer-kit oplukker, brødbakke, vase og meget andet.  Desuden er det smukke Tangle fad i kobber en smuk gave til kvinden, der har alt. Fadet er unikt, og med sine smukke ovale buer af kobberstrimler, som samles til et rundt fad, passer det perfekt på spisebordet. Det kan enten bruges til bloklys, eller som frugt fad til pynt.

De mange muligheder med Stelton

Serien Stelton Explore er blot et lille udsnit af, hvad firmaet Stelton har lavet gennem tiden. Klikker du her kan du se flere af Steltons andre serier, og samtidigt bestille dem hjem. Hjemmesiden tilbyder fri fragt, og med samme priser, som i de fysiske butikker kan du sidde hjemme i rolige omgivelser, og vælge mellem flere af Steltons smukke designs. Her er du sikker på et bredt udvalg, og at der altid er noget for enhver smag, at finde på hjemmesiden. Steltons mest populære serier, både med interiører, servering og knivserie er at finde på hjemmesiden. Tag et kik, og bliv inspireret til, hvordan du kan forny dit hjem med det tidsløse design fra det danske virksomhed Stelton. Rigtig god fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.