3 danske designermærker du skal holde øje med

3 danske designermærker du skal holde øje med

Designer lænestol

Danskerne har i mange år været med fremme på moden, når det gælder design. Kreativiteten er endeløs, og danske virksomheder bliver ved med at trække store internationale overskrifter og opmærksomhed. Hvis du er vild med danske designervirksomheder, så kan det være en god ide at holde et vågent øje med de tre danske designervirksomheder, der er listet op herunder. De har alle været i gang i en periode, men der er stor sandsynlighed for, at de alle tre bliver endnu større i løbet af de kommende år.

House Doctor

Til at starte med er der House Doctor. Et familieforetagende der blev startet tilbage i 2001, hvor samtlige ejere har ambitioner om at tage firmaet til nye højder inden for boligtilbehør, møbler og designervarer. Virksomheden blev startet af tre søskende fra Jylland, som startede med en brugskunstbutik, og de er alle tre klar på at erobre nye markeder med lige netop House Doctor. House Doctor er allerede utrolig populært herhjemme og i udlandet er de småt ved at få fat også. Brandets kreative kreationer kan i dag shoppes over næsten hele verdenen, lige fra Danmark til New Zealand til USA.

Og de har om nogen også noget at have det i. De går en stor fremtid i møde, og har de ikke allerede nu fået rigtig succes, så kan de være sikre på, at det nok skal komme, hvis de bare bliver ved i samme stil, som de har gjort hidtil. Prismæssigt spænder produkterne rigtig bredt, du kan finde rammer og søm til langt under 100 kr., House Doctor spejle til mellem 500 og 1000 kr., men også sofaer og spiseborde til over 10 000 kr. Der er noget for alle og alle kan være med prismæssigt.

Ferm Living

Dernæst er der Ferm Living. Igen en dansk virksomhed, som efterhånden virkelig har skabt sig et navn på det danske marked, og som helt sikkert kommer til at vokse i de kommende år. Med en opstart i 2005 har Trine Andersen om nogen været hurtig om at skabe sig en god succes med denne designervirksomhed, og med sådan et drive kan man ikke være i tvivl om, at hun nok skal drive det vidt.

Deres designerserier udspringer fra et grafisk element, og der prøves så vidt som muligt at hente inspiration fra det grafiske departement i hver eneste produkt. Prismæssigt ligger de lækre produkter fra Ferm Living lidt højere end House Doctors, men hvis man vælger sine køb med omhu kan man sagtens få flere forskellige ting til hjemmet fra Ferm Living uden at blive ruineret.

Normann Copenhagen

Det tredje danske designerfirma, som der her kigges nærmere på, er Normann Copenhagen. Det har lidt flere år på bagen end de to forrige, da det blev dannet helt tilbage i 1999 af stifterne Jan Andersen og Poul Madsen. Her er innovation og nytænkning en stor del af dagligdagen, og det udspringer også klart af deres produkter.

Hvis du endnu ikke har set nogle af de moderne og anderledes produkter, de laver hos Normann Copenhagen, er det bare med at få taget et nærmere kig på dem. De har en unik stil, som virkelig også har potentiale til at nå mere, end de allerede har gjort. Prismæssigt ligger Normann Copenhagens produkter lidt højere end Ferm Livings, men sortiment strækker sig bredt og igen er der rig mulighed for at anskaffe sig nogle lækre ting, til priser der er til at betale, på en gennemsnitlig dansk løn. I stedet for at kaste sin kærlighed på en af de mange 2 personers sofaer til 25.000 kr., skal man så hellere rette fokus mod stole og sofaborde, som kan fås til lige omkring 1000 kr. og også er rigtig fede.

Det var bare tre af de mange danske designervirksomheder, som hele tiden springer frem rundt omkring i landet og verdenen. Det kan være, du allerede kendte til et par af dem, men hvis du ikke gjorde, så har du fået forøget din designer horisont.

Skulle du falde for nogle af de produkter, som hver af de tre firmaer har lavet, kan du med fordel købe dem på nettet og få dem leveret direkte til døren. Der er en del steder, der fører disse mærker, så det er nemt at finde. Tit er der også en fornuftig sum penge at sparre, ved at shoppe produkterne på nettet, frem for i de fysiske butikker – det er dog ikke tilfældet hver gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.